Clica damunt de la imatge i deixa'ns el teu comentari, moltes gràcies.

cap idees.png
Novetat: Ajuts per a l'adquisió de llibres per als alumnes curs 2019/2020

A partir del proper dia 18-2-2020 fins el dia 12-3-2020 es pot presentar a la secretaria del centre (preferiblement dimarts i dijous) la sol·licitud per tal de gaudir dels ajuts que proporciona l'Ajuntament del Catllar per a l'adquisició de llibres de text dels alumnes empadronats al municipi i escolaritzats a l'Institut-Escola L'Agulla del Catllar. Aquest any, l'ajut es dirigeix a totes les etapes educatives que ofereix el centre (infantil, primària i secundària).

Llistat de llibres de text per al curs 2019-2020

Cliqueu en el següent enllaç per consultar el llistat de llibres de text per al proper curs 2019-2020. Us recordem que per facilitar l'adquisició d'aquests i economitzar despeses el centre es fa càrrec de la comanda dels llibres de text per a tots els alumnes, excepte que s'expliciti el contrari per part de la família.

Ajuts menjador  del Consell Comarcal del Tarragonès pel curs 2019-2020

Adjunt us fem a mans els diferents models necessaris per tal de tramitar les ajudes de MENJADOR  que gestiona el Consell Comarcal del Tarragonès, curs 2019-20, juntament amb les bases aprovades pel Ple del Consell Comarcal del Tarragonès. 

Termini de presentació a la secretaria del centre: 15 de maig de 2019

(S'atendran les sol·licituds els dimarts i dijous en horari escolar)

Enllaços d'interés
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now